Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

1000 Rupee Note

Film, 2014, 89 minuter
1000 Rupee Note
En rar, fattig gammal dam råkar få en politisk muta och bestämmer sig för att unna sig själv en shoppingtur. Det går inte som hon hade tänkt sig.
film 1000 Rupee Note hade premiär 2014 och är 89 minuter lång.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

1000 Rupee Note på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

In this exploration of money and conscience, a poor woman receives a thousand-rupee note from a politician at election time, but the note proves to be a mixed blessing.

Skådespelare i 1000 Rupee Note

Regissör

Ljud och text

Ljud: marathi
Text: engelska;norska;tyska;svenska;finska
Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Bird Can't Fly
En sydafrikansk kock återvänder till sin hemstad för att gå på sin dotters begravning och upptäcker att hon har ett barnbarn som hon inte kände till.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
Glamour Girls
Jobbet som exklusiv eskort utlovar pengar, glamour och en chans att börja om för en grupp kvinnor – tills ett mord och en stöld hotar att förstöra allt.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
En hallicks bekännelser
I 1970-talets Milano lever en hallick loppan på nattklubbar – tills han träffar en fascinerande kvinna som förändrar hans liv för alltid.