Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

13 Reasons Why

Serien, 2020
13 Reasons Why
Varför valde Hannah Baker att ta sitt liv? Alla hennes klasskompisar döljer något … och sanningen är på väg att komma fram.
serien 13 Reasons Why är en Netflix Original som hade premiär 2020. Katherine Langford nominerades till en Golden Globe för sin roll i denna serie, som bygger på Jay Ashers succéroman. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.13 Reasons Why är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Känslosam, Nervkittlande, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

13 Reasons Why på IMDB

Betyg: 8 från 10

Follows teenager Clay Jensen, in his quest to uncover the story behind his classmate and crush, Hannah, and her decision to end her life.

Skådespelare i 13 Reasons Why

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana 13 Reasons Why

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love on the Spectrum: USA
I den här romantiska dokumentärserien letar singlar med autismspektrumdiagnos efter kärleken och försöker navigera i den oförutsägbara dejtingvärlden.
Vampire in the Garden
En vampyrdrottning och en mänsklig flicka försöker tillsammans göra det omöjliga och hitta paradiset – en plats där människor och vampyrer lever fredligt sida vid sida.
The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.