Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

1899

Serien, 2022
1899
När mystiska händelser tvingar ett immigrantfartyg på väg till New York år 1899 att lägga en ny kurs uppdagar passagerarna snart en förbryllande gåta.
serien 1899 är en Netflix Original som hade premiär 2022. Emily Beecham och Andreas Pietschmann medverkar i detta drama av Jantje Friese och Baran bo Odar, som skapade Dark. Rekommenderas från 16 år. 1899 är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Hjärnskrynklande, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i 1899

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska - Dubbad - syntolkning;engelska [originalspråk];franska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana 1899

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Shanty Town
En grupp kurtisaner försöker fly från en ökänd gangster, men politisk korruption och komplicerade familjeband får drömmarna om frihet att blekna.
Şahmaran
Şahsu reser till Tarsus för att undervisa och träffar en morfar hon knappt visste att hon hade. Men det dröjer inte länge förrän hon befinner sig mitt i en legend.
Kombattanterna
Frankrike 1914. När de tyska trupperna avancerar och männen skickas till frontlinjen måste fyra kvinnor tackla de förödande konsekvenserna på hemmafronten.
The Man on the Other Side
I denna spionthriller om kalla kriget tillfångatar den hemliga polisen en västtysk sekreterare som hjälpt sin pojkvän att stjäla statliga handlingar.
Trial by Fire
Efter den dödliga biobranden i Uphaar försöker två sörjande föräldrar bearbeta sina barns död och samtidigt föra en tuff kamp för rättvisa. Baserad på verkliga händelser.