Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

1922

Film, 2017, 102 minuter
1922
En bonde bekänner mordet på sin fru i ett brev, men hennes död är bara början på en makaber berättelse. Filmen är baserad på en novell av Stephen King.
film 1922 är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 102 minuter lång. 1922 baseras på en novell av Stephen King, som ingår hans skräckantologi Nattsvart, stjärnlöst. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. 1922 är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Skrämmande, Ondskefull, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

1922 på IMDB

Betyg: 6,3 från 10

A simple yet proud farmer in the year 1922 conspires to murder his wife for financial gain, convincing his teenage son to assist. But their actions have unintended consequences.

Skådespelare i 1922

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana 1922

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Crash Landing on You
När en glidflygning går snett hamnar en sydkoreansk arvtagerska i Nordkorea, där hon lär känna en arméofficer som bestämmer sig för att gömma henne.
Gentefied
Kusinerna Morales gör allt för att rädda sin farfars tacoställe, samtidigt som de följer sina egna drömmar medan deras kvarter i Los Angeles drabbas av gentrifiering.
Port 7
En målmedveten kvinna försöker bli av med de våldsamma brottslingar och korrupta element som fått fotfäste i en argentinsk fotbollsklubb.
Det sista han ville
När en tuff journalist hjälper sin sjuka pappa att förhandla en vapenaffär i Centralamerika blir hon indragen i en story som hon försöker få publicerad.
Yeh Ballet
Två talangfulla men fattiga tonåringar från Mumbai blir upptäckta av en excentrisk balettdansör, och måste hantera fördomar och kritik när de följer sina dansdrömmar.