Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

1922

Film, 2017, 102 minuter
1922
En bonde bekänner mordet på sin fru i ett brev, men hennes död är bara början på en makaber berättelse. Filmen är baserad på en novell av Stephen King.
film 1922 är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 102 minuter lång. 1922 baseras på en novell av Stephen King, som ingår hans skräckantologi Nattsvart, stjärnlöst. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.1922 är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Skrämmande, Ondskefull, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

1922 på IMDB

Betyg: 6,3 från 10

A simple yet proud farmer in the year 1922 conspires to murder his wife for financial gain, convincing his teenage son to assist. But their actions have unintended consequences.

Skådespelare i 1922

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana 1922

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
Noise
När en man flyttar in i sitt barndomshem och börjar undersöka en fabriksolycka med kopplingar till sin pappa uppdagas mörka familjehemligheter.
In His Shadow
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.