Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

1994

Serien, 2019
1994
Med hjälp av arkivbilder och nya intervjuer undersöker den här serien politiken i Mexiko år 1994 – året då zapatisterna gjorde uppror och Luis Donaldo Colosio mördades.
serien 1994 är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år 1994 är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provocerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

1994 på IMDB

Archival video and new interviews provide an investigative look at Mexican politics in 1994, a year marked by the assassination of Luis Donaldo Colosio.

Regissör

Ljud och text

Ljud: spanska - Syntolkning;spanska [Originalspråk]
Text: tyska;finska;spanska;engelska;svenska

Flera likadana 1994

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura diskuterar grundandet av Studio Ponoc, deras kreativa principer och inspirationen till de tre Modest Heroes-kortfilmerna.
The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
Made in USA – En fabrik i Ohio: Ett samtal med paret Obama
Barack och Michelle Obama pratar med regissörerna Steven Bognar och Julia Reichert om dokumentären och hur viktigt det är att berätta historier.
Inlåst
En naiv, ung kvinna blir lurad att förskingra pengar åt sin pojkvän och döms till fängelse. Nu måste hon snabbt lära sig att överleva i en brutal miljö.
13 budord
En tuff belgisk kriminalare slår sig ihop med en sargad elitpolis i jakten på en seriemördare, vars teatraliska mord inspireras av de tio budorden.