Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

2,215

Dokumentärer, 2018, 89 minuter
2,215
Den här närgångna dokumentären följer rockstjärnan Artiwara Kongmalai på hans historiska, 2 215 kilometer långa välgörenhetslopp genom hela Thailand år 2017.
dokumentärer 2,215 hade premiär 2018 och är 89 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Detta dokumentärer är Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

2,215 på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

A documentary based on true story of thai singer named "Artiwara Kongmalai", who dedicates himself to long-running from Betong, Yala district, South of Thailand to Mae sai, Chiang Rai, ...

Skådespelare

Regissör

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Doi Boy
En flykting skapar en ny identitet som sexarbetare i Thailand och blir indragen i ett farligt spel för att säkra en bättre framtid.
Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.
The Queenstown Kings
En före detta fotbollsspelare som återvänt till sin hemstad försöker komma närmare sin son, som är en talangfull fotbollsspelare med stora drömmar.
Papporna
På en fisketur med Matthew Shepards pappa diskuterar fem desperata fäder sin kärlek, sitt hopp och sina oro för sina transbarn.
Moonage Daydream
Följ med på en engagerande och kalejdoskopisk resa genom David Bowies fascinerande liv och musikkarriär i den här hyllade dokumentären.