Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

4 latas

Film, 2019, 105 minuter
4 latas
Två gamla vänner ger sig av på en bilresa från Spanien till Mali för att återförenas med en döende vän. Med sig har de hans dotter, som han inte pratat med på många år.
film 4 latas är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 105 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

4 latas på IMDB

Betyg: 6,6 från 10

Tocho, Jean Pierre and Ely travel from Spain to Mali to meet Ely's dying father by last time.

Skådespelare i 4 latas

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk];franska;engelska
Text: tyska;finska;svenska;engelska;europeisk spanska

Flera likadana 4 latas

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Simon Amstell: Set Free
Den ärlige komikern Simon Amstell gräver djupt i sig själv och framför ett unikt, sårbart ståuppframträdande om kärlek, intimitet, det mänskliga egot och ayahuasca.
Sextuplets
När en blivande pappa upptäcker att han har fem identiska syskon ger han sig ut på en galen resa för att hitta dem. Marlon Wayans spelar alla sexlingarna.
Lilla Schweiz
När en grav som tillhör Wilhelm Tells son upptäcks i ett samhälle i Baskien börjar dess stridslystna invånare argumentera för att regionen ska bli en del av Schweiz.
Whindersson Nunes: Adulto
Den brasilianske YouTube-sensationen Whindersson Nunes återvänder till sina blygsamma rötter och mycket annat i en serie full av lekfulla berättelser och unik musik.
Action Point
En våghalsig stuntman bygger en medioker nöjespark i New Jersey. När giriga fastighetsutvecklare dyker upp tvingas han kämpa för att rädda den från att rivas.