Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

7 años

Film, 2016, 77 minuter
7 años
Lojaliteter sätts på prov och stämningen blir spänd när fyra affärspartner debatterar vem som ska betala för det brott som de alla har begått.
film 7 años är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 77 minuter lång. Detta film är Skarpsinnig, Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

7 años på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

7 años is a movie starring Juana Acosta, Alex Brendemühl, and Paco León. Four friends face an agonizing decision. One must go to prison. The other three must make the sacrifice worthwhile.

Skådespelare i 7 años

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;europeisk spanska - Syntolkning
Text: engelska;europeisk spanska;svenska;finska

Flera likadana 7 años

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.