Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

7 años

Film, 2016, 77 minuter
7 años
Lojaliteter sätts på prov och stämningen blir spänd när fyra affärspartner debatterar vem som ska betala för det brott som de alla har begått.
film 7 años är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 77 minuter lång. Detta film är Skarpsinnig, Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

7 años på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

7 años is a movie starring Juana Acosta, Alex Brendemühl, and Paco León. Four friends face an agonizing decision. One must go to prison. The other three must make the sacrifice worthwhile.

Skådespelare i 7 años

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;europeisk spanska - Syntolkning
Text: engelska;europeisk spanska;svenska;finska

Flera likadana 7 años

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Anchor Baby
Ett nigerianskt par i USA måste hantera konsekvenserna när de trotsar myndigheternas avvisningsbeslut i hopp om att kunna ge sitt ofödda barn amerikanskt medborgarskap.
Darkest Hour
Invasionen från Nazityskland hotar och Storbritanniens nytillsatte premiärminister Winston Churchill förbereder sitt folk för att slåss för landets överlevnad.
Guidance
En kvinna söker råd hos en terapeut och övertygar sin make att genomgå behandling för sin depression vid en okonventionell anläggning på landsbygden.
The Shop at Sly Corner
En smart före detta fånge driver en lönsam antikvitetshandel – tills hans assistent upptäcker att varorna är stulna och börjar pressa honom på pengar.
A Model Family
Efter att omedvetet ha stulit pengar från en kartell upptäcker en barskrapad professor att det enda sättet att rädda sin splittrade familj är att arbeta som drogkurir.