Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

7 años

Film, 2016, 77 minuter
7 años
Lojaliteter sätts på prov och stämningen blir spänd när fyra affärspartner debatterar vem som ska betala för det brott som de alla har begått.
film 7 años är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 77 minuter lång. Detta film är Skarpsinnig, Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

7 años på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

7 años is a movie starring Juana Acosta, Alex Brendemühl, and Paco León. Four friends face an agonizing decision. One must go to prison. The other three must make the sacrifice worthwhile.

Skådespelare i 7 años

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;europeisk spanska - Syntolkning
Text: engelska;europeisk spanska;svenska;finska

Flera likadana 7 años

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Cities of Last Things
En man med komplicerad bakgrund utkräver hämnd på de personer som förorättat honom i denna dystopiska berättelse som utspelas i omvänd kronologisk ordning.
Designated Survivor: 60 Days
När den sydkoreanska nationalförsamlingen blir utsatt för en förödande attack måste miljöministern Park Mu-jin försöka leda landet genom det kaos som följer.
4 latas
Två gamla vänner ger sig av på en bilresa från Spanien till Mali för att återförenas med en döende vän. Med sig har de hans dotter, som han inte pratat med på många år.
Kidnapping Stella
En kvinna förs bort och hålls som gisslan. Fastbunden med munkavle gör hon sitt bästa för att grusa de två maskerade kidnapparnas noggrant uttänkta planer.
O Escolhido
Tre läkare som har i uppdrag att vaccinera invånarna i en avlägsen by i Pantanal mot zika drabbar samman med en helbrägdagörare och blir indragna i hans mystiska sekt.