Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

A Beautiful Life

Film, 2023, 99 minuter
A Beautiful Life
En ung fiskare med en dold talang blir upptäckt av en musikproducent. Nu måste han bestämma sig för om han vågar satsa – och släppa in kärleken.
film A Beautiful Life är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 99 minuter lång. Danska sångaren Christopher gör sin huvudrollsdebut i detta romantiska drama regisserat av Mehdi Avaz (Toscana). Rekommenderas från 13 år. A Beautiful Life är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Inspirerande, Gripande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i A Beautiful Life

Regissör

Ljud och text

Ljud: danska - syntolkning;danska [originalspråk];tyska;engelska;franska
Text: danska;tyska;engelska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana A Beautiful Life

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet
Två främlingar möts under en flygresa till London, men ödet skiljer dem åt. Det verkar osannolikt att de någonsin ska träffas igen, men kärleken kan övervinna alla odds.
Bakom kulisserna på Ehrengard: Förförelsens konst
Drottning Margrethe II av Danmark och regissören Bille August har noggrann blick för tidstypiska detaljer i filmatiseringen av romanen Ehrengard.
Ehrengard: Förförelsens konst
En kärleksexpert som anställts för att undervisa storhertiginnans blyge son i förförelsens ädla konst blir indragen i en skandal – och blir själv förälskad.
What If
När två nygifta musiker råkar ut för ett oväder under sin smekmånad på en ö tvingas de se jobbiga sanningar i vitögat. Sanningar som riskerar att krossa deras äktenskap.
Infamy
En 17-årig flicka som drömmer om att bli hiphop-stjärna trots sin strikta uppfostran slits mellan sina romska rötter och grupptrycket från vänner.