Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

A Family Affair

Film, 2024, 113 minuter
A Family Affair
Vad kan vara värre än att jobba som assistent åt en krävande filmstjärna som inte tar dig på allvar? Att upptäcka att han är förälskad i din mamma.
film A Family Affair är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 113 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. A Family Affair är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Charmig, Gripande, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i A Family Affair

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska - syntolkning;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana A Family Affair

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Lobola Man
Den slipade brudprisförhandlaren Ace Ngubeni ställs inför sin svåraste uppgift någonsin när han möter en blyg kund – och inser att pengar inte alltid är det viktigaste.
Blame the Game
Pia bjuder in sin nya pojkvän Jan till sin vanliga spelkväll, men när Pias före detta plötsligt dyker upp höjs insatserna för alla deltagarna.
Goyo
En ung museiguide med autism lever ett liv med strikta rutiner och vanor, tills han blir kär i sin kollega och måste hantera nya omvälvande känslor.
Beverly Hills Cop: Axel F
Fyrtio år efter fallet som definierade hans karriär är Detroit-polisen Axel Foley tillbaka i Beverly Hills för att göra vad han gör bäst: lösa brott och skapa kaos.
Drawing Closer
Med blott ett år kvar att leva finner 17-årige Akito ny mening med livet genom att skänka glädje åt en dödssjuk flicka som har ännu mindre tid kvar.