Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

A Killer Paradox

Serien, 2024
A Killer Paradox
När ett oavsiktligt mord följs av fler hamnar en helt vanlig ung man i en ändlös katt-och-råtta-lek med en skarpsinnig utredare.
serien A Killer Paradox är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 16 år. A Killer Paradox är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Udda, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i A Killer Paradox

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;koreanska - Syntolkning;koreanska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;koreanska;svenska;ukrainska

Flera likadana A Killer Paradox

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Hijacking of Flight 601
Efter att ett flygplan kapats inleds intensiva förhandlingar och två flygvärdinnor måste överlista kaparna. Bygger på verkliga händelser.
Anthracite
När en journalist försvinner börjar hans tekniskt begåvade dotter utreda saken och spåren leder till en bergsby med ett mörkt förflutet och många hemligheter.
Parasyte: The Grey
När oidentifierade parasiter dödar och tar över människor måste mänskligheten resa sig för att kämpa mot det växande hotet.
RIPLEY
En bedragare äntrar en värld av flärd och lyx efter att ha accepterat ett udda uppdrag i Italien. Men för att få det liv han vill ha måste han väva ett nät av lögner.
Crooks
Rivaliserande gäng i Wien och Berlin hamnar i konflikt över ett ovärderligt mynt, och en pensionerad kassaskåpstjuv slår sig ihop med en gangster för en sista stöt.