Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

A Korean Odyssey

Serien, 2017
A Korean Odyssey
En självupptagen mytologisk varelse strävar efter att bli oövervinnerlig, men hamnar i klorna på en kvinna som kan se väsen från andra världar.
serien A Korean Odyssey hade premiär 2017. Lee Seung-gi återvänder till vita duken i den här moderna versionen av den kinesiska klassikern Färden till Västern. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Detta serien är Skrämmande, Skrämmande, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Korean Odyssey på IMDB

Betyg: 8,4 från 10

Hwayugi is a TV series starring Seung-gi Lee, Seung-won Cha, and Lee El. In 2017, Son O-Gong and King Wooma are in conflict with each other and they look for a true light in a dark world where evils exists everywhere.

Skådespelare i A Korean Odyssey

Ljud och text

Ljud: koreanska - Syntolkning;koreanska [Originalspråk]
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana A Korean Odyssey

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Återförenade: Jul
M'Dear och hennes systrar kämpar för att hålla ihop sånggruppen så att de kan framträda på kyrkans julfest, samtidigt som barnen får lära sig en viktig läxa.
Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Astronomy Club: The Sketch Show
Humorgruppen Astronomy Club bjuder på smart och absurd komik med unika infallsvinklar.
Spirit – På fria vidder: Spirit får julkänslor
När ett stenras och en svår snöstorm sätter en käpp i hjulet för deras resplaner måste Lucky och hennes vänner lista ut ett sätt att ta sig hem i tid till jul.
The Confession Killer
Henry Lee Lucas blev ökänd när han erkände hundratals ouppklarade mord. Den här dokumentärserien granskar sanningen – och de skrämmande konsekvenserna.