Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

A Land Imagined

Film, 2019, 95 minuter
A Land Imagined
En polis i Singapore utreder fallet med en försvunnen kinesisk byggarbetare som ägnat sina sömnlösa nätter åt ett mystiskt tv-spel.
film A Land Imagined är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 95 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Intellektuell, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i A Land Imagined

Regissör

Ljud och text

Ljud: mandarin - Syntolkning;mandarin [Originalspråk]
Text: norska;finska;tyska;svenska;engelska

Flera likadana A Land Imagined

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
Murder Mystery
Under en efterlängtad resa till Europa tvingas en New York-polis och hans fru – som är frisör – att lösa ett förbryllande mord på en lyxyacht som tillhör en miljardär.
Black Spot
I en belgisk gränsstad invid en spöklik skog utreder en polis och en nyanländ åklagare skrämmande fenomen och ett flertal kusliga mord.
Elisa y Marcela
Elisa Sánchez Loriga antar en manlig identitet för att kunna gifta sig med kvinnan hon älskar i det tidiga 1900-talets Spanien. Baserad på verkliga händelser.
Rock My Heart
När en äventyrslysten tonåring med hjärtfel lär känna en hingst som inte låter sig tämjas av någon annan börjar hon träna som amatörjockey inför ett livsfarligt lopp.