Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

A Land Imagined

Film, 2019, 95 minuter
A Land Imagined
En polis i Singapore utreder fallet med en försvunnen kinesisk byggarbetare som ägnat sina sömnlösa nätter åt ett mystiskt tv-spel.
film A Land Imagined är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 95 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Intellektuell, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i A Land Imagined

Regissör

Ljud och text

Ljud: mandarin - Syntolkning;mandarin [Originalspråk]
Text: norska;finska;tyska;svenska;engelska

Flera likadana A Land Imagined

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Vem tar du med till en öde ö?
Fyra vänner som bott tillsammans länge tillbringar en sista kväll ihop. Men den gemytliga stämningen förändras när en stor hemlighet blir avslöjad.
Unicorn Store
En nyckfull konstnär som lämnat konstskolan och börjat jobba på kontor får plötsligt chansen att uppfylla sin dröm om att adoptera en enhörning.
Paul, Apostle of Christ
Inför sin avrättning predikar lärjungen Paulus om Jesu lära, medan Lukas författar en revolutionerande bok som leder till den kristna kyrkans födelse.
15 August
På Indiens självständighetsdag får ett missöde i Mumbai oönskade konsekvenser för ett ungt kärlekspar, och sporrar dess invånare till en gemensam hjälpinsats.
The Highwaymen
Verklighetsbaserat kriminaldrama där två stenhårda före detta Texas-poliser får i uppgift att hitta och avrätta det ökända rånarparet Bonnie och Clyde.