Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

A Naija Christmas

Film, 2021, 121 minuter
A Naija Christmas
En mammas önskan inför julen – som ackompanjeras av en rejäl belöning – blir startskottet för en intensiv rivalitet mellan hennes söner.
film A Naija Christmas är en Netflix Original som hade premiär 2021 och är 121 minuter lång. Den respekterade Nollywood-veteranen Rachel Oniga utstrålar styrka och humor i rollen som familjens matriark. Rekommenderas från 7 år. A Naija Christmas är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Charmig, Feel-good, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Naija Christmas på IMDB

Betyg: 4,2 från 10

A mother's Christmas wish - and the grand prize that comes with it - sets off a fierce competition between her sons.

Skådespelare i A Naija Christmas

Regissör

Flera likadana A Naija Christmas

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Amor Idiota
Under en blöt kväll får en problemtyngd man syn på en kvinna som han blir mer och mer besatt av, och börjar förfölja henne i hopp om att vinna hennes kärlek.
Noose for a Lady
En amatördetektiv får reda på att hans kusin åtalats för mord och dömts till döden – och att han bara har sju dagar på sig att rädda hennes liv.
Many Pieces of Something
En grupp arbetslösa ungdomar söker mening och inspiration bland sex, droger och existentiella kriser på en galen musikfestival i Spanien.
Lilet Never Happened
Ett extremt målinriktat barn riskerar att bli utnyttjat på Manilas gator, men en socialarbetare hjälper henne att föreställa sig ett bättre liv.
Il commissario
En vanlig mordutredning utvecklas snabbt till en skandal som sätter en laglydig polischefs framtid på spel.