Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

A Star Is Born

Film, 2018, 135 minuter
A Star Is Born
En servitris med drömmar om att bli sångerska inleder ett passionerat förhållande med en känd musiker. Men när hennes karriär tar fart börjar hans stjärna att dala.
film A Star Is Born hade premiär 2018 och är 135 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Mörk, Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Star Is Born på IMDB

Betyg: 7,7 från 10

A musician helps a young singer find fame as age and alcoholism send his own career into a downward spiral.

Skådespelare i A Star Is Born

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: danska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana A Star Is Born

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Choked: Money Talks
En bankanställd som plågas av sin arbetslösa mans skulder och sina egna krossade drömmar hittar en hemlig, till synes obegränsad källa med pengar i sitt hem.