Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

A Week in Watts

Dokumentärer, 2017, 91 minuter
A Week in Watts
Poliser i Los Angeles deltar i ett nyskapande program där de agerar mentorer åt lovande studenter från det tuffa området Watts, som plågas av gängkriminalitet.
dokumentärer A Week in Watts hade premiär 2017 och är 91 minuter lång. Rekommenderas från 16 år. Detta dokumentärer är Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Week in Watts på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

A Week in Watts is a feature length documentary that tells the story of six students in Watts, Los Angeles, involved in a program called Operation Progress - which gives youth scholarships ... See full summary »

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;svenska;finska;tyska;engelska

Flera likadana A Week in Watts

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Our Living World
I den här storslagna naturserien får vi en inblick i den intelligens, uppfinningsrikedom och symbios som präglar allt liv på vår planet. Berättare: Cate Blanchett.
What Jennifer Did
När Jennifer Pan ringer till larmcentralen och talar om att hennes föräldrar har blivit skjutna hamnar hon snart i fokus för ett fängslande brottsfall.
Unlocked: A Jail Experiment
Denna realityserie följer en Arkansas-sheriff som genomför ett radikalt socialt experiment för att ge män bakom lås och bom ökad frihet.
Memes to Mayhem: Antisociala medier
Från rickrolling till virala konspirationsteorier. Den här dokumentären skildrar hur en anonym sida i den digitala världen blev ett nav för kaos i den verkliga världen.
Files of the Unexplained
Kusliga möten, mystiska försvinnanden, obehagliga händelser och andra förbryllande fenomen undersöks i den här skrämmande dokumentärserien.