Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

A Witches' Ball

Film, 2017, 91 minuter
A Witches' Ball
Beatrix ser fram emot sin officiella utnämning till häxa, men en olycklig händelse sätter hennes titel på spel. Nu måste hon agera snabbt för att inte förlora sin status.
film A Witches' Ball hade premiär 2017 och är 91 minuter lång. Detta film är Familjevänlig, Finurlig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Witches' Ball på IMDB

Betyg: 5,3 från 10

A Witches' Ball is about a young witch who is ready to jump in feet first into the witching world but not before leaping over some magical hurdles along the way.

Trailer

Skådespelare i A Witches' Ball

Regissör

Ljud och text

Ljud: finska;tyska;engelska [Originalspråk];norska;svenska
Text: norska;svenska;finska;tyska;engelska

Flera likadana A Witches' Ball

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bilrestauratörerna i Rust Valley
Bilsamlaren Mike Hall tar hjälp av sin kompis Avery Shoaf och sin son Connor Hall för att renovera gamla bilar – och förhoppningsvis tjäna lite pengar på det.
Love Alarm
Unga Kim Jojo upplever både kärlek och motgångar i en värld där en app uppmärksammar dig på om någon i närheten gillar dig.
Hyperdrive
Toppförare från hela världen testar sina gränser i trimmade, specialbyggda bilar på den största och mest utmanande hinderbanan som någonsin har byggts.
Simon Amstell: Set Free
Den ärlige komikern Simon Amstell gräver djupt i sig själv och framför ett unikt, sårbart ståuppframträdande om kärlek, intimitet, det mänskliga egot och ayahuasca.
Made in USA – En fabrik i Ohio
I den här dokumentären spirar hoppet när ett kinesiskt företag väcker nytt liv i en nedlagd fabrik i Ohio. Men en kulturkrock hotar att slå en amerikansk dröm i spillror.