Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Action Point

Film, 2018, 84 minuter
Action Point
En våghalsig stuntman bygger en medioker nöjespark i New Jersey. När giriga fastighetsutvecklare dyker upp tvingas han kämpa för att rädda den från att rivas.
film Action Point hade premiär 2018 och är 84 minuter lång. s succéserie Jackass medverkar i den här hårresande komedin. Rekommenderas från 16 år Detta film är Fräck.

Action Point på IMDB

Betyg: 5 från 10

A daredevil designs and operates his own theme park with his friends.

Skådespelare i Action Point

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;franska
Text: norska;danska;engelska;svenska;finska

Flera likadana Action Point

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Simon Amstell: Set Free
Den ärlige komikern Simon Amstell gräver djupt i sig själv och framför ett unikt, sårbart ståuppframträdande om kärlek, intimitet, det mänskliga egot och ayahuasca.
Sextuplets
När en blivande pappa upptäcker att han har fem identiska syskon ger han sig ut på en galen resa för att hitta dem. Marlon Wayans spelar alla sexlingarna.
Lilla Schweiz
När en grav som tillhör Wilhelm Tells son upptäcks i ett samhälle i Baskien börjar dess stridslystna invånare argumentera för att regionen ska bli en del av Schweiz.
Whindersson Nunes: Adulto
Den brasilianske YouTube-sensationen Whindersson Nunes återvänder till sina blygsamma rötter och mycket annat i en serie full av lekfulla berättelser och unik musik.
Colin Quinn: Red State Blue State
Ståuppkomikern Colin Quinn genomskådar hyckleriet inom politiken, både till vänster och till höger, i denna special baserad på hans politiskt laddade show.