Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Adam Devine: Best Time of Our Lives

Film, 2019, 58 minuter
Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
film Adam Devine: Best Time of Our Lives är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 58 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Adam Devine: Best Time of Our Lives är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Fräck, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Adam Devine: Best Time of Our Lives på IMDB

Betyg: 6,3 från 10

Frenetic comic Adam Devine talks teen awkwardness, celebrity encounters, his "Pitch Perfect" audition and more in a special from his hometown of Omaha.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;svenska;finska;norska;tyska

Flera likadana Adam Devine: Best Time of Our Lives

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

¡Ay, mi madre!
En kvinna har inte haft kontakt med sin mamma på flera år, men när mamman dör måste dottern följa de ovanliga instruktionerna i testamentet för att få ut sitt arv.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
David Harbour hittar bortglömda inspelningar från sin pappas katastrofala tv-uppsättning av ett litterärt mästerverk och upptäcker chockerande familjehemligheter.
4 latas
Två gamla vänner ger sig av på en bilresa från Spanien till Mali för att återförenas med en döende vän. Med sig har de hans dotter, som han inte pratat med på många år.
Swiped
Två rumskompisar på college utvecklar en nyskapande dejtingapp och snart översvämmas skolan av tillfälliga förbindelser och komplikationer.
Social Animals
En ung kvinna försöker rädda sitt företag, förbättra sitt kärleksliv och lära sig att bli vuxen – när hon plötsligt blir tokförälskad i en gift man.