Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Adam Devine: Best Time of Our Lives

Film, 2019, 58 minuter
Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
film Adam Devine: Best Time of Our Lives är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 58 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Adam Devine: Best Time of Our Lives är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Fräck, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Adam Devine: Best Time of Our Lives på IMDB

Betyg: 6,3 från 10

Frenetic comic Adam Devine talks teen awkwardness, celebrity encounters, his "Pitch Perfect" audition and more in a special from his hometown of Omaha.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;svenska;finska;norska;tyska

Flera likadana Adam Devine: Best Time of Our Lives

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Michelle Wolf: Joke Show
Komikern Michelle Wolf spånar om nutidens lättkränkthet, massage, barnafödsel, feminism och mycket mer (uttrar till exempel) i den här ståuppspecialen från New York.
Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Tiffany Haddish: Black Mitzvah
På sin 40-årsdag släpper Tiffany Haddish en storslagen special full av sång, dans och fräcka reflektioner kring den långa vägen mot att bli en fullvuxen kvinna.
Porta dos Fundos: Den sista baksmällan
Dagen efter den sista måltiden vaknar lärjungarna upp bakfulla, utan något minne av gårdagen, och upptäcker att Jesus (Fábio Porchat) är borta.
Porta dos Fundos: Kristi första frestelse
Jesus ska fira sin trettioårsdag och tar med sig en oväntad gäst hem till familjen. En julspecial som är så knasig att det måste vara Porta dos Fundos.