Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Agent Elvis

Serien, 2023
Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.
serien Agent Elvis är en Netflix Original som hade premiär 2023. Matthew McConaughey, Priscilla Presley, Kaitlin Olson, Don Cheadle och Niecy Nash medverkar i denna animerade serie. Rekommenderas från 16 år. Detta serien är Udda, Fräck.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Agent Elvis

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Agent Elvis

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
The Law of the Jungle
Tolv elitidrottare som har blivit lämnade i djungeln måste samarbeta med (eller sabotera för) varandra i en tävling med stora prispengar där varje deltagare har ett pris.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi är vanligtvis programledare men den här gången låter han olika kändisar vara ceremonimästare medan han tar på sig rollen som förbryllad assistent.
Outlast
I Alaskas extrema vildmark tävlar 16 överlevnadsexperter om att vinna en stor summa pengar. Men för att lyckas måste de här ensamvargarna lära sig att samarbeta.
Karate Sheep
Två smarta får använder karate och teknikprylar för att skydda sin flock mot en hungrig varg som vill äta upp dem allihop.