Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Alex Strangelove

Film, 2018, 99 minuter
Alex Strangelove
Alex Truelove hade planerat att förlora oskulden med sin underbara flickvän Claire, men allt vänds upp och ner när han träffar den likaledes underbare Elliot.
film Alex Strangelove är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 99 minuter lång. För en vuxen publik. Kan vara olämplig för barn under 17 år. Alex Strangelove är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Udda, Romantisk, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alex Strangelove på IMDB

Betyg: 6,3 från 10

Alex, the high school class president, nerd and a straight A student, has been dating Claire a long time. They decide to sleep together but then he meets a gay guy and gets confused.

Skådespelare i Alex Strangelove

Regissör

Text: spanska;förenklad kinesiska;engelska;traditionell kinesiska;svenska

Flera likadana Alex Strangelove

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Yucatán
Två bedragare är både kreativa och hänsynslösa när de försöker lura en faderlig lotterivinnare på en intensiv kryssning från Spanien till Mexiko.
The Breaker Upperers
Bästa vännerna Jen och Mel driver en agentur som gör slut på andras förhållanden mot betalning. Men när en av dem börjar få dåligt samvete luckras deras egen vänskap upp.
You're Everything To Me
När en gammal flamma dyker upp med deras gemensamma barn tvingas en omogen man axla rollen som pappa, och skapa en sagovärld åt sin dotter.
Ken Jeong: You Complete Me, Ho
I sin första ståuppspecial någonsin hyllar Ken Jeong sin fru och berättar om Hollywood och hur filmen Baksmällan räddade hans liv.
The Best Man Holiday
13 år efter händelserna i The Best Man kommer uppföljaren. Det är dags för en återträff där vi på nytt får stifta bekantskap med de ursprungliga karaktärerna.