Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Alex Strangelove

Film, 2018, 99 minuter
Alex Strangelove
Alex Truelove hade planerat att förlora oskulden med sin underbara flickvän Claire, men allt vänds upp och ner när han träffar den likaledes underbare Elliot.
Detta film är Udda, Romantisk, Fyndig

Skådespelare i Alex Strangelove

Regissör

Text: spanska;förenklad kinesiska;engelska;traditionell kinesiska;svenska

Flera likadana Alex Strangelove

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

D.L. Hughley: Contrarian
Det gäller att hänga med när D.L. Hughley avhandlar politik, kändisskandaler, sin mammas stränga uppfostran och mycket mer i ett ståuppframträdande i Philadelphia.
The Land of Steady Habits
När Anders lämnar sin fru och sitt jobb för att söka lyckan inleds ett klumpigt och hjärtskärande sökande efter ny mening i ett liv som gått i kras.
La Femme la plus assassinée du monde
I 1930-talets Paris har en teaterskådespelerska blivit berömd för sina blodiga dödsscener. Nu konfronteras hon med en mystisk stalker och spöken från sitt förflutna.
Al Hayba
I en by vid gränsen mellan Libanon och Syrien brottas ledaren för en vapensmugglande klan med familjekonflikter, maktkamper och komplicerad kärlek.
Hunt for the Wilderpeople
En oregerlig tonårspojke och hans avlidna fostermammas elake make går vilse i vildmarken när de flyr från socialtjänsten som har hotat att omhänderta pojken.