Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Alexander: The Making of a God

Serien, 2024
Alexander: The Making of a God
Intervjuer med experter kombineras med fängslande dramatiseringar för att skildra Alexander den stores liv och dröm om att erövra världen.
serien Alexander: The Making of a God är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 16 år. Alexander: The Making of a God är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Alexander: The Making of a God

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;brittisk engelska - Syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Alexander: The Making of a God

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Can I Tell You A Secret?
Tre kvinnors liv förändras för alltid när en stalker infiltrerar deras sociala mediekonton. Och de är bara en bråkdel av hans många offer.
Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.
The Vince Staples Show
Rapparen och skådespelaren Vince Staples navigerar vardagslivets utmaningar och överraskningar i sin hemstad Long Beach i Kalifornien.
Little Nicholas: Life of a Scoundrel
Som tonåring lyckades "Lille Nicolás” nästla sig in bland politiker, miljonärer och kungligheter. Den här dokumentärserien granskar fallet med hjälp av de som var där.
House of Ninjas
En dysfunktionell familj bestående av mäktiga ninjor har dragit sig tillbaka, men när landet hotas av en katastrof måste de slipa sina vapen och ge sig ut på uppdrag igen.