Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ali's Wedding

Film, 2018, 109 minuter
Ali's Wedding
Sonen till en Irakfödd predikant i Melbourne slits mellan familjeplikterna och sitt eget hjärta efter att en vit lögn spårar ur.
film Ali's Wedding är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 109 minuter lång. För en vuxen publik. Kan vara olämplig för barn under 17 år.Detta film är Känslosam, Respektlös, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ali's Wedding på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

After a "white lie" which spirals out of control, a neurotic, naive and musically gifted Muslim cleric's eldest son must follow through with an arranged marriage, except he is madly in love with an Australian born-Lebanese girl.

Trailer

Skådespelare i Ali's Wedding

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: spanska;förenklad kinesiska;engelska;traditionell kinesiska;svenska

Flera likadana Ali's Wedding

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Katt Williams: World War III
Katt Williams skämtar om sanningar, lögner, kycklingvingar och kriget mot droger i en härligt underhållande ståuppspecial från Las Vegas.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
Clemency
En cynisk fängelsedirektör börjar fatta sympati för en ung dödsdömd fånge och får kämpa för att inte tappa greppet om tillvaron.
The Age Of Monsters
På sin dödsbädd sammankallar en filmskapare personer som varit inblandade i hans oavslutade filmprojekt. Nu ska de ta itu med ett verk som troligen blir utgivet postumt.
Bittersweet Days
När en ung kvinnas pojkvän flyttar till London för en tid kommer hon allt närmare sin nya rumskamrat, en utåtriktad nederländsk fotograf.