Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ali's Wedding

Film, 2018, 109 minuter
Ali's Wedding
Sonen till en Irakfödd predikant i Melbourne slits mellan familjeplikterna och sitt eget hjärta efter att en vit lögn spårar ur.
film Ali's Wedding är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 109 minuter lång. För en vuxen publik. Kan vara olämplig för barn under 17 år. Detta film är Känslosam, Respektlös, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ali's Wedding på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

After a "white lie" which spirals out of control, a neurotic, naive and musically gifted Muslim cleric's eldest son must follow through with an arranged marriage, except he is madly in love with an Australian born-Lebanese girl.

Trailer

Skådespelare i Ali's Wedding

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: spanska;förenklad kinesiska;engelska;traditionell kinesiska;svenska

Flera likadana Ali's Wedding

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Yucatán
Två bedragare är både kreativa och hänsynslösa när de försöker lura en faderlig lotterivinnare på en intensiv kryssning från Spanien till Mexiko.
The Breaker Upperers
Bästa vännerna Jen och Mel driver en agentur som gör slut på andras förhållanden mot betalning. Men när en av dem börjar få dåligt samvete luckras deras egen vänskap upp.
You're Everything To Me
När en gammal flamma dyker upp med deras gemensamma barn tvingas en omogen man axla rollen som pappa, och skapa en sagovärld åt sin dotter.
Ken Jeong: You Complete Me, Ho
I sin första ståuppspecial någonsin hyllar Ken Jeong sin fru och berättar om Hollywood och hur filmen Baksmällan räddade hans liv.
The Best Man Holiday
13 år efter händelserna i The Best Man kommer uppföljaren. Det är dags för en återträff där vi på nytt får stifta bekantskap med de ursprungliga karaktärerna.