Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ali's Wedding

Film, 2018, 109 minuter
Ali's Wedding
Sonen till en Irakfödd predikant i Melbourne slits mellan familjeplikterna och sitt eget hjärta efter att en vit lögn spårar ur.
Detta film är Känslosam, Respektlös, Romantisk

Trailer

Skådespelare i Ali's Wedding

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: spanska;förenklad kinesiska;engelska;traditionell kinesiska;svenska

Flera likadana Ali's Wedding

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Nothing to Hide
Några gamla vänner kommer överens om att dela med sig av alla meddelanden de får på sina telefoner för att sätta färg på en middagsbjudning. Resultatet blir en katastrof.
Cam
En tjej som jobbar med att posera framför webbkameror får sitt konto kapat av en dubbelgångare. Hon måste identifiera den mystiska brottslingen och återta sin identitet.
Pup Star Julafton
En ny kull Pup Star-jyckar upptäcker att deras rivaler planerar att förstöra julen. Det slutar med att de beger sig till Nordpolen för att försöka rädda julstämningen.
Christmas Wedding Planner
En bröllopsfixares värld ställs på huvudet när en snygg privatdetektiv får i uppdrag att sabotera ett av hennes största jobb.
Lommbock
Efter att ha hittat kärleken i ett drogfritt Dubai återvänder Stefan till Tyskland för att hämta dokument inför sitt bröllop. Men gamle vännen Kai orsakar trubbel.