Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Alkhallat+

Film, 2023, 117 minuter
Alkhallat+
Fyra historier om bluff, båg och bedrägeri: från däcktjuvar som våldgästar ett bröllop till en mans desperata försöka att dölja en död väns hemlighet.
film Alkhallat+ är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 117 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Alkhallat+ är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Udda, Intim, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Alkhallat+

Regissör

Ljud och text

Ljud: arabiska (Saudiarabien) [originalspråk];arabiska - syntolkning;engelska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Alkhallat+

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Heartbreak Agency
En skeptisk journalist går motvilligt med på att själv delta i hjärtesorgsterapi under arbetet med en artikel, och börjar snart anförtro sig åt sin charmiga terapeut.
Players
En sportjournalist med avancerade raggningstekniker blir plötsligt förälskad på riktigt. Kan hon gå från att tänka kortsiktigt till att satsa fullt ut?
A Soweto Love Story
En kvinna som helst av allt vill att sönerna ska gifta sig lovar att skänka sitt hus till den som hinner först. Det blir startskottet för en kapplöpning till altaret.
Kill Me If You Dare
En vinstlott får riskabla konsekvenser för ett gift par som börjar smida planer på att mörda varandra för att komma över hela potten.
From the Ashes
En mystisk brand sprider sig på en strikt flickskola i Jeddah. Nu undrar alla om det var en olycka – eller om branden var anlagd.