Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Alkhallat+

Film, 2023, 117 minuter
Alkhallat+
Fyra historier om bluff, båg och bedrägeri: från däcktjuvar som våldgästar ett bröllop till en mans desperata försöka att dölja en död väns hemlighet.
film Alkhallat+ är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 117 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Alkhallat+ är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Udda, Intim, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Alkhallat+

Regissör

Ljud och text

Ljud: arabiska (Saudiarabien) [originalspråk];arabiska - syntolkning;engelska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Alkhallat+

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Still Time
I denna dramakomedi önskar en stressad arbetsnarkoman att livet kunde sakta ner när han plötsligt hoppar ett år framåt i tiden var och varannan timme.
Bert Kreischer: Razzle Dazzle
Den barbröstade och skamlöse Bert snackar kroppsvätskor, hur det är att bli mobbad av sina barn och det explosiva slutet på familjens försök att lämna ett escape room.
Yeh Jawaani Hai Deewani
Två sorglösa och spontana vänner i tjugoårsåldern har viktiga beslut att fatta. Men man behöver inte sluta ha roligt bara för att man blir vuxen.
Student of the Year
Två tidigare rivaler som blivit vänner hamnar i luven på varandra när utmärkelsen årets student – och ett stipendium till ett ansett universitet i USA – står på spel.
Woodplum
När några barn hittar en bebis i skogen bestämmer de sig för att uppfostra henne på egen hand ... men det visar sig vara lättare sagt än gjort!