Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

American Vandal

Serien, 2018
American Vandal
Efter succén med sin första dokumentär söker Peter och Sam efter ett nytt fall, och hittar ett mysterium på en skola i Washington som får det att vända sig i magen.
serien American Vandal är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år. American Vandal är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Fräck.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

American Vandal på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

American Vandal is a TV series starring Tyler Alvarez, Griffin Gluck, and Jimmy Tatro. A true-crime satire that explores the aftermath of a costly high school prank that left twenty-seven faculty cars vandalized with phallic images.

Trailer

Skådespelare i American Vandal

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana American Vandal

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Blasted: Gutta vs aliens
När en svensexa avbryts av invaderande utomjordingar måste två barndomsvänner återförenas som den grymma laserdome-duo de en gång var för att slå tillbaka.
Chip och Potatis: Chips semester
När fallande kokosnötter håller alla vakna hela natten under semestern kommer Chip och Potatis på hur de kan hjälpa familjen att få en god natts sömn.
Remember Baghdad
Den här dokumentärfilmen utforskar den judiska befolkningen i Irak, både deras historia och händelserna under 1900-talet som dramatiskt förändrade deras öde.
Revamp
Upplev kicken i att hoppa från vattenfall, klippor och grottväggar med ett gäng äventyrare i Schweiz och norra Italien.
Second Souffle
Denna intima dokumentär skildrar en grupp surfare i Marocko vars tillvaro kretsar kring sporten som de alla brinner för.