Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Amy Schumer Presents: Parental Advisory

Film, 2022, 57 minuter
Amy Schumer Presents: Parental Advisory
Amy Schumer får sällskap av sina favoritkomiker för en special där allt kretsar kring familjen – från föräldraskapets utmaningar till det andra äktenskapets glädjeämnen.
film Amy Schumer Presents: Parental Advisory är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 57 minuter lång. Med framträdanden av Ron Funches, Jaye McBride, Christina P, Rachel Feinstein, Chris DiStefano och Lil Rel Howery. Rekommenderas från 13 år. Amy Schumer Presents: Parental Advisory är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Amy Schumer Presents: Parental Advisory

Regissör

Flera likadana Amy Schumer Presents: Parental Advisory

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Blasted: Gutta vs aliens
När en svensexa avbryts av invaderande utomjordingar måste två barndomsvänner återförenas som den grymma laserdome-duo de en gång var för att slå tillbaka.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
The Man from Toronto
En förväxling tvingar en hopplös entreprenör att samarbeta med en ökänd yrkesmördare som kallas Mannen från Toronto för att rädda sitt eget skinn.
Plötsligt i paradiset
En obotlig ungkarl träffar en charmerande kvinna som förändrar hans cyniska inställning till kärleken. Men är hon för bra för att vara sann?
Apocalypse Please!
En grupp preppare flyttar in i en bunker i väntan på domedagen. Men innan apokalypsen kommer måste de överleva narcissism, paranoia och avundsjuka.