Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

An Action Hero

Film, 2022, 128 minuter
An Action Hero
En filmstjärnas liv förvandlas till en galen actionthriller när han anklagas för mord och flyr landet med en hämndlysten politiker i hälarna.
film An Action Hero hade premiär 2022 och är 128 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. An Action Hero är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Udda, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i An Action Hero

Regissör

Flera likadana An Action Hero

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.
Still Time
I denna dramakomedi önskar en stressad arbetsnarkoman att livet kunde sakta ner när han plötsligt hoppar ett år framåt i tiden var och varannan timme.
Student of the Year
Två tidigare rivaler som blivit vänner hamnar i luven på varandra när utmärkelsen årets student – och ett stipendium till ett ansett universitet i USA – står på spel.
Bert Kreischer: Razzle Dazzle
Den barbröstade och skamlöse Bert snackar kroppsvätskor, hur det är att bli mobbad av sina barn och det explosiva slutet på familjens försök att lämna ett escape room.
Yeh Jawaani Hai Deewani
Två sorglösa och spontana vänner i tjugoårsåldern har viktiga beslut att fatta. Men man behöver inte sluta ha roligt bara för att man blir vuxen.