Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

ANIMA

Film, 2019, 15 minuter
ANIMA
Thom Yorke från Radiohead medverkar i denna korta och visuellt slående musikalfilm av Paul Thomas Anderson. Se till att vrida upp volymen!
film ANIMA är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 15 minuter lång. Paul Thomas Andersons förtrollande kortfilm fokuserar på tre låtar från albumet ANIMA av Thom Yorke, som även medverkar. ANIMA är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Sinnesvidgande, Udda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: finska;norska;svenska;tyska;engelska

Flera likadana ANIMA

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En dag
Efter att ha tillbringat examensnatten ihop går Emma och Dexter skilda vägar – men deras liv förblir sammanflätade. Baserad på David Nicholls roman.
Let's Talk About CHU
Videobloggaren Chu Ai använder sin kanal för att prata öppet om sex. Men det som är lätt att prata om framför kameran är så mycket svårare i verkliga livet.
The Kitchen
Izi är nära att lyckas flytta från The Kitchen, ett av Londons fattigaste områden. Men när han träffar tonåringen Benji ställs han inför en rad svåra beslut.
Berlin
En yngre Berlin samlar ett gäng i Paris för att genomföra en galen stöt. Hans plan? Att stjäla juveler till ett värde av 44 miljoner euro under en enda natt.
Pokémon Concierge
Välkommen till Pokémon-resorten, en härlig plats där pokémon kan slappna av och ha kul. Vilken gäst kommer den nya portvakten Haru att lära känna först?