Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Anna Nicole Smith: You Don't Know Me

Dokumentärer, 2023, 117 minuter
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
I den här dokumentären berättar Anna Nicole Smiths släktingar och vänner om hennes liv, från den framgångsrika modellkarriären till hennes tragiska död.
dokumentärer Anna Nicole Smith: You Don't Know Me är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 117 minuter lång. Regissören Ursula Macfarlane (Untouchable) intervjuar nyckelpersoner från Smiths liv i denna gripande dokumentär. Rekommenderas från 16 år. Anna Nicole Smith: You Don't Know Me är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Skandalös, Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Anna Nicole Smith: You Don't Know Me

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.
Lover, Stalker, Killer
I den här omtumlande dokumentären provar en mekaniker nätdejting för första gången och träffar en kvinna som tar romantisk besatthet till en extrem nivå.
The Greatest Night in Pop
En januarikväll 1985 samlades världens största musikstjärnor för att spela in We Are the World. Denna dokumentär går bakom kulisserna på det historiska evenemanget.
Society of the Snow: Who Were We on the Mountain?
En djupdykning i den kreativa processen bakom Snöns brödraskap, med skådespelarna, regissören J.A. Bayona och verkliga överlevande.
Full Circle
Skildringen av sitski-åkaren Trevor Kennison och alpinisten Barry Corbet utgör grunden för den här dokumentären om paraidrottare inom extremsport.