Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Anon

Film, 2018, 100 minuter
Anon
I en framtid där tekniken har utplånat allt privatliv utreder en polis en seriemördare som har blivit raderad från alla tillgängliga register.
film Anon hade premiär 2018 och är 100 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Detta film är Sinnesvidgande, Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anon på IMDB

Betyg: 6,1 från 10

Anon is a movie starring Clive Owen, Afiya Bennett, and Morgan Allen. In a world without anonymity or crime, a detective meets a woman who threatens their security.

Trailer

Skådespelare i Anon

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];franska;spanska;engelska - Syntolkning
Text: spanska;nederländska;svenska;franska;engelska

Flera likadana Anon

Project Mc²

Project Mc²

(2017)

Sunrise

Sunrise

(2014)

LoveTrue

LoveTrue

(2016)

One Punch Man

One Punch Man

(2019)

Busted!

Busted!

(2021)

Manhunt

Manhunt

(2017)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Champion
En hetlevrad fotbollsstjärna har världen för sina fötter när han hamnar i bråk. Han blir bänkad och får en mentor som ska lära honom att möta sina rädslor.
Vanished into the Night
En pappa som befinner sig mitt i en komplicerad skilsmässa måste acceptera ett farligt uppdrag när hans barn försvinner från deras hus under mystiska omständigheter.
Goyo
En ung museiguide med autism lever ett liv med strikta rutiner och vanor, tills han blir kär i sin kollega och måste hantera nya omvälvande känslor.
Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
Beverly Hills Cop: Axel F
Fyrtio år efter fallet som definierade hans karriär är Detroit-polisen Axel Foley tillbaka i Beverly Hills för att göra vad han gör bäst: lösa brott och skapa kaos.