Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Anon

Film, 2018, 100 minuter
Anon
I en framtid där tekniken har utplånat allt privatliv utreder en polis en seriemördare som har blivit raderad från alla tillgängliga register.
film Anon är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 100 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Detta film är Sinnesvidgande, Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anon på IMDB

Betyg: 6,1 från 10

Anon is a movie starring Clive Owen, Afiya Bennett, and Morgan Allen. In a world without anonymity or crime, a detective meets a woman who threatens their security.

Trailer

Skådespelare i Anon

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];franska;spanska;engelska - Syntolkning
Text: spanska;nederländska;svenska;franska;engelska

Flera likadana Anon

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Blood & Water
En tonåring från Kapstaden träffar en simstjärna från en privatskola på en fest och börjar misstänka att det är hennes syster – som kidnappades vid födseln.
Control Z
När en hackare börjar offentliggöra elevernas hemligheter för hela skolan tar den uppmärksamma ensamvargen Sofía på sig att lista ut vem som ligger bakom.
Sweet Magnolias
De gamla vännerna Maddie, Helen och Dana Sue stöttar varandra genom livets med- och motgångar i deras lilla hemstad Serenity.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.
Den medelmåttige Juanquini
En medelmåttig magiker lyckas med sitt livs trolleritrick när han råkar trolla bort en efterlyst brottsling under en polisräd. Det kommer att stå honom dyrt.