Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

ARASHI’s Diary: Voyage

Serien, 2019
ARASHI’s Diary: Voyage
Tjugo år efter sin debut ger sig medlemmarna i det populära japanska bandet Arashi ut på en ny resa där de delar med sig av sina liv och sina talanger.
serien ARASHI’s Diary: Voyage är en Netflix Original som hade premiär 2019. ARASHI’s Diary: Voyage är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: japanska - Syntolkning;japanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska

Flera likadana ARASHI’s Diary: Voyage

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Vem dödade Malcolm X?
Årtionden efter mordet på den afroamerikanske ledaren Malcolm X försöker en aktivist ta reda på sanningen i rättvisans namn.
Cagaster of an Insect Cage
30 år efter utbrottet av en sjukdom som gör de smittade till köttätande insekter letar en ung insektsutrotare och en tonårsflicka efter flickans mamma.
The Pharmacist: Opioidkrisen i USA
När hans son dör under tragiska omständigheter vidtar en apotekare i Louisiana drastiska åtgärder för att avslöja den omfattande korruptionen bakom opioidkrisen i USA.
Miss Americana
I den här intima dokumentären får vi se hur Taylor Swift växer in i rollen som låtskrivare, artist och kvinna som vågar göra sin röst hörd.
Night on Earth: Mörkertagningar
En titt bakom kulisserna där vi följer klättrande, dykande och stelfrusna filmfotografer under arbetet med dokumentärens banbrytande nattbilder.