Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Archer

Archer's Adventure
Film, 2021, 3.924.373 recensioner
Archer
Den charmige spionen Archer kanske har de häftigaste prylarna, men han har ändå problem när det gäller att kommunicera med chefen, som också är hans mamma.
film Archer hade premiär 2021. Denna fräcka komediserie belönades med en Emmy för bästa animerade serie. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta film är Fyndig, Uppkäftig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Archer på IMDB

Betyg: 9 från 10

At ISIS, an international spy agency, global crises are merely opportunities for its highly trained employees to confuse, undermine, betray and royally screw each other.

Skådespelare i Archer

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska;engelska

Flera likadana Archer

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.
Bruna Louise: Demolição
Komikern Bruna Louise har varit i dejtingsvängen ett bra tag och vet hur man handskas med dåliga förhållanden – och hur man gör skämt av dem.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.
No Regrets in Life
En olycklig kärleksaffär på skolan blir viral efter ett gräl. Nu måste de få ordning på sina känslor – inför hela världen.
Dead End: Paranormal Park
Två tonåringar och en talande hund samarbetar för att besegra demoner i en hemsökt nöjespark, och med lite tur kanske de kan rädda världen från en övernaturlig katastrof.