Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Archive 81

Serien, 2022
Archive 81
En arkivarie som jobbar med att återställa skadade videofilmer sugs in i ett mystiskt kaos som involverar en försvunnen regissör och en satanisk kult.
serien Archive 81 är en Netflix Original som hade premiär 2022. Från de exekutiva producenterna Rebecca Sonnenshine (The Boys) och James Wan (The Conjuring). Baserad på skräckpodden. Rekommenderas från 16 år. Archive 81 är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Hjärnskrynklande, Intellektuell, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Archive 81

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Archive 81

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love on the Spectrum: USA
I den här romantiska dokumentärserien letar singlar med autismspektrumdiagnos efter kärleken och försöker navigera i den oförutsägbara dejtingvärlden.
The Lincoln Lawyer
Efter en olycka tvingas den dittills framgångsrike Los Angeles-advokaten Mickey Haller starta om sin karriär – från sin Lincoln – och snart tar han sig an ett mordfall.
42 dagar i mörker
En kvinna leder sökandet efter sin försvunna syster i en chilensk stad mitt under en mediestorm och en polisutredning. Inspirerad av ett verkligt fall.
Välkomna till Eden
En grupp ungdomar blir inbjudna till en fest på en avlägsen ö men inser snart att det som vid första anblick verkar vara ett paradis döljer både hemligheter och faror.
Wild Babies
Följ med på äventyr tillsammans med nyfödda lejon, elefanter, pingviner, myrkottar och många andra djur när de lär sig överleva i vildmarken.