Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ashley Garcias växande universum

Serien, 2020
Ashley Garcias växande universum
15-åriga Ashley Garcia utforskar det moderna tonårslivet efter att ha flyttat till andra sidan USA för att satsa på en karriär inom robotteknik.
serien Ashley Garcias växande universum är en Netflix Original som hade premiär 2020. Ashley Garcias växande universum är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Gripande, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ashley Garcias växande universum på IMDB

Betyg: 8,3 från 10

Ashley Garcia, the world's only 15-and-a-half-year-old robotics engineer and rocket scientist, gets the chance to work for NASA. She moves across the country to live with her Uncle Victor, a pro football player turned high school coach.

Skådespelare i Ashley Garcias växande universum

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];finska;norska;svenska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Ashley Garcias växande universum

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Ladies Up
Komikerna Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi och Niveditha Prakasam bjuder på rättfram humor och goda skratt i denna indiska ståuppserie.
Feel Good
Ståuppkomikern Mae Martin inleder ett passionerat och komplicerat förhållande med flickvännen George, samtidigt som hon kämpar hårt för att hålla sig nykter.
Buddi
Bästisarna studsar, snurrar, glider och fnissar sig igenom sin magiska värld, där de ständigt lär sig nya saker och delar sin glädje med andra och varandra.
Brevet till kungen
En blivande riddare hamnar mitt i en härva av uråldriga profetior, magiska krafter och opålitliga följeslagare när han ger sig ut för att rädda kungariket.
Fary : Hexagone
Med glimten i ögat diskuterar den franske stjärnkomikern Fary ämnen som identitet, kultur och mycket annat i den första halvan av en magisk ståuppspecial i två delar.