Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Asperger's Are Us

Dokumentärer, 2016, 82 minuter
Asperger's Are Us
En humorgrupp bestående av fyra vänner som alla har någon form av autism förbereder sig för ett sista uppträdande innan gruppen splittras och går skilda vägar.
dokumentärer Asperger's Are Us hade premiär 2016 och är 82 minuter lång. Detta dokumentärer är Inspirerande, Knasig, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Asperger's Are Us på IMDB

Betyg: 6,7 från 10

In this coming of age documentary, four friends on the Autism spectrum whom have bonded through humor and performed as the comedy troupe "Asperger's Are Us" will prepare for one final, ambitious show before going their separate ways.

Skådespelare i Asperger's Are Us

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;tyska;svenska;nederländska;finska;engelska

Flera likadana Asperger's Are Us

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Unknown Runner
I den här dokumentären får vi följa livet på ett träningsläger för Kenyas många framgångsrika långdistanslöpare, som Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
En dokumentär som genom intervjuer och arkivbilder från konserter skildrar den legendariske gitarristens karriär under 70-talet.
Diana: The Woman Inside
Nära vänner och experter tecknar ett intimt porträtt av prinsessan Diana. Vi får veta mer om hennes fritidsintressen, hennes humor och hur hon påverkade kungafamiljen.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Genom intervjuer med både förespråkare och skeptiker tittar regissören Torsten Hoffman närmare på kryptovalutor och blockkedjor. Vad är det och hur kan de användas?
Dachau
En dokumentär där den brutala historien bakom det första nazistiska koncentrationslägret skildras genom intervjuer med överlevande och familjemedlemmar till fångar.