Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Återförenade

Family Reunion
Serien, 2021
Återförenade
När familjen McKellan flyttar från Seattle till Georgia i den amerikanska Södern får de sin livsstil ifrågasatt – inte minst av sina traditionsbundna släktingar.
serien Återförenade är en Netflix Original som hade premiär 2021. Tia Mowry (Sister, Sister) och Loretta Devine (Grey's Anatomy) medverkar i denna hjärtevärmande familjekomedi. Återförenade är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Återförenade på IMDB

Betyg: 5,3 från 10

4 half siblings inherit $3,000,000 each from their dad if they work together as family for 2 years. 3 of them go to Mexico as bounty hunters to get a bail-jumper, who's connected to the billionaire kidnapping.

Skådespelare i Återförenade

Ljud och text

Ljud: svenska;finska;norska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;tyska
Text: norska;tyska;finska;engelska;svenska

Flera likadana Återförenade

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Avatar The Last Airbender
En ung pojke måste lära sig att bemästra de fyra elementen för att rädda världen från krig – och bekämpa en fiende som gör allt för att stoppa honom.
Comedy Chaos
Efter att ha fått sparken från sitt eget företag måste en otursdrabbad man hantera sitt bräckliga äktenskap och sin problemtyngda komediklubb.
The Vince Staples Show
Rapparen och skådespelaren Vince Staples navigerar vardagslivets utmaningar och överraskningar i sin hemstad Long Beach i Kalifornien.
Ready, Set, Love
I en värld där den manliga populationen nästan har utrotats av en mystisk epidemi blir en vardaglig kvinna antagen till en dejtingtävling som anordnas av myndigheterna.
Luz
Luz
Den äventyrliga Luz växer upp i en kaingang-familj. Nyfiken på sin egen historia ger hon sig ut på jakt efter sanningen tillsammans med en eldfluga.