Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Avatar The Last Airbender

Serien, 2024
Avatar The Last Airbender
En ung pojke måste lära sig att bemästra de fyra elementen för att rädda världen från krig – och bekämpa en fiende som gör allt för att stoppa honom.
serien Avatar The Last Airbender är en Netflix Original som hade premiär 2024. Gordon Cormier, Kiawentiio och Ian Ousley har huvudrollerna i den här live action-tolkningen av den hyllade serien. Rekommenderas från 13 år. Avatar The Last Airbender är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Kreativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Avatar The Last Airbender

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [originalspråk];finska;norska;svenska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Avatar The Last Airbender

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Our Living World
I den här storslagna naturserien får vi en inblick i den intelligens, uppfinningsrikedom och symbios som präglar allt liv på vår planet. Berättare: Cate Blanchett.
Good Times
I denna vassa nytolkning av den klassiska tv-serien försöker en ny generation i familjen Evans hålla näsan över vattenytan i ett fattigt bostadsområde i Chicago.
Unlocked: A Jail Experiment
Denna realityserie följer en Arkansas-sheriff som genomför ett radikalt socialt experiment för att ge män bakom lås och bom ökad frihet.
Parasyte: The Grey
När oidentifierade parasiter dödar och tar över människor måste mänskligheten resa sig för att kämpa mot det växande hotet.
RIPLEY
En bedragare äntrar en värld av flärd och lyx efter att ha accepterat ett udda uppdrag i Italien. Men för att få det liv han vill ha måste han väva ett nät av lögner.