Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Slumberland

Film, 2022, 120 minuter
Slumberland
En modig, föräldralös flicka tar hjälp av en jovial bandit för att resa genom Drömmarnas rike och hitta en pärla som kan uppfylla hennes högsta önskan.
film Slumberland är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 120 minuter lång. Catching Fire. Rekommenderas från 7 år. Slumberland är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Finurlig, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Slumberland

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];finska;norska;svenska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Slumberland

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Actiongänget räddar julen
När den girige Teddy Von Taker stjäl stadens julstämning måste Actiongänget samarbeta med självaste jultomten för att ställa allt till rätta i Hope Springs.
Lilly the Witch: The Journey to Mandolan
Lilli får ett brev från Mandolan där det står: ”Vi har ett problem. Kungatronen i vårt land har förtrollats. Kan du hjälpa oss?”
Hotel for Dogs
När Andi och Bruce måste gömma undan sin hund Fredag förvandlar de ett övergivet hotell till ett ställe där alla herrelösa hundar kan känna sig som hemma.
A Most Annoying Island
En 11-årig pojke försöker bryta en gammal förbannelse som gör invånarna och besökarna på en liten ö omöjliga att umgås med.
Christmas on Mistletoe Farm
En änkling ärver en gård precis före jul och har svårt att anpassa sig till livet på landet, men hans barn har en plan för hur de ska kunna stanna där för alltid.