Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

B: The Beginning

Serien, 2021
B: The Beginning
Den genialiske utredaren Keith Flick ansluter sig till polisen precis när seriemördaren ”B” dyker upp. Den unge och gåtfulle Koku kan vara en allierad, eller en måltavla.
serien B: The Beginning är en Netflix Original som hade premiär 2021. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Detta serien är Spännande, Nervkittlande, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

B: The Beginning på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

B: The Beginning is a TV series starring Hiroaki Hirata, Hiroki Touchi, and Asami Seto. In this anime series, scientists hope

Skådespelare i B: The Beginning

Ljud och text

Ljud: engelska;japanska [Originalspråk];europeisk spanska;franska;tyska;japanska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;japanska

Flera likadana B: The Beginning

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Receiver
Den här fängslande sportserien följer NFL-stjärnorna Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel och Amon-Ra St. Brown under 2023 års säsong.
Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
The Man with 1000 Kids
En grupp familjer får veta att den karismatiske man de har förlitat sig på är spermadonator till hundratals, kanske tusentals, andra barn världen över.
SPRINT
Några av världens främsta sprinterlöpare hanterar tuff träning, närgångna journalister och stenhård konkurrens i kampen om att bli världens snabbaste människa.
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.