Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans

Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans
Film, 2009, 121 minuter, 885.741 recensioner
Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans
En korrupt New Orleans-polis, vars dåliga vanor inkluderar droger, spel och mutor utreder morden på fem illegala invandrare.
film Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans hade premiär 2009 och är 121 minuter lång. Nicolas Cage och Eva Mendes spelar huvudrollerna i Werner Herzogs okonventionella version av detta kriminaldrama. Tillåten för 15 år och äldre.Detta film är Stenhård.

Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans på IMDB

Betyg: 7 från 10

Terence McDonagh is a drug- and gambling-addled detective in post-Katrina New Orleans investigating the killing of five Senegalese immigrants.

Trailer

Skådespelare i Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans

22 Bullets

22 Bullets

(2010)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Bird Can't Fly
En sydafrikansk kock återvänder till sin hemstad för att gå på sin dotters begravning och upptäcker att hon har ett barnbarn som hon inte kände till.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
Glamour Girls
Jobbet som exklusiv eskort utlovar pengar, glamour och en chans att börja om för en grupp kvinnor – tills ett mord och en stöld hotar att förstöra allt.
Apocalypse Please!
En grupp preppare flyttar in i en bunker i väntan på domedagen. Men innan apokalypsen kommer måste de överleva narcissism, paranoia och avundsjuka.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.