Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Barely Lethal

Film, 2015, 98 minuter
Barely Lethal
En flicka som tränats sedan barnsben till att bli lönnmördare vill helst av allt bara vara en normal tonåring, så hon rymmer och börjar på high school som utbytesstudent.
film Barely Lethal hade premiär 2015 och är 98 minuter lång. Detta film är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Barely Lethal på IMDB

Betyg: 5,4 från 10

A teenage special ops agent coveting a "normal" adolescence fakes her own death and enrolls in a suburban high school. She quickly learns that surviving the treacherous waters of high school is more challenging than international espionage.

Skådespelare i Barely Lethal

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;danska;svenska;finska

Flera likadana Barely Lethal

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

October Faction
Ett vidunderligt familjedrama där föräldrarna Fred och Deloris slåss mot övernaturliga fenomen, medan tvillingarna Viv och Geoff har sina egna hemligheter.
Du kan inte gömma dig
En sjuksköterska och hennes dotter flyr från den knarksmugglande makens förflutna i Mexiko. De antar nya identiteter i Spanien, men faran är långt ifrån över.
Ni no Kuni
Två vanliga tonåringar ger sig ut på en magisk resa för att rädda livet på sin vän och hennes motsvarighet från en annan värld. Men kärleken komplicerar saker och ting.
Medical Police
Läkarna Owen Maestro och Lola Spratt börjar jobba för en hemlig avdelning på USA:s smittskyddsinstitut för att undersöka och förstöra ett dödligt virus.
Thieves of the Wood
Den karismatiske banditen Jan de Lichte leder de kuvade och förtryckta i en revolt mot den korrupta aristokratin i 1700-talets Flandern.