Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Barracuda Queens

Serien, 2023
Barracuda Queens
När en grupp överklasstjejer från Djursholm drar på sig en enorm festnota börjar de råna sina välbärgade grannar. Inspirerad av verkliga händelser.
serien Barracuda Queens är en Netflix Original som hade premiär 2023. Se Alva Bratt, Tindra Monsen, Sandra Zubovic, Sarah Gustafsson och Tea Stjärne i det här dramat om ett gäng tjejrånare. Rekommenderas från 16 år. Barracuda Queens är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Barracuda Queens

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;svenska - syntolkning;svenska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Barracuda Queens

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Doctor Climax
En dermatolog i 1970-talets Thailand startar oväntat en sexuell revolution när han börjar skriva krönikor under pseudonymen Doctor Climax.
Hierarchy
De främsta 0,01 procenten av eleverna styr och ställer på Jusin High School, men en mystisk nykomling orsakar sprickor i deras herravälde.
Aldrig mer
När en 17-åring uppmärksammar ett sexuellt övergrepp på sin skola inleds en utredning som vänder upp och ner på hennes liv och relationer.
En Del Av Dig
En tonåring försöker plocka upp spillrorna av sitt liv i detta känslosamma och bitterljuva drama om att hitta en väg genom sorgen.
Eric
En desperat pappa slår sig ihop med en envis polis för att leta efter sin 9-årige son i 1980-talets New York, samtidigt som han kämpar mot sina egna demoner.