Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Basma

Film, 2024, 105 minuter
Basma
En ung saudisk kvinna som studerat utomlands kommer hem till Jeddah, där hon får reda på att familjen hemlighållit en smärtsam sanning för henne.
film Basma är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 105 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Basma är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Gripande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Basma

Regissör

Ljud och text

Ljud: arabiska (Saudiarabien) [originalspråk];arabiska - syntolkning;engelska;franska - syntolkning
Text: arabiska (Saudiarabien);tyska;engelska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Basma

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En Del Av Dig
En tonåring försöker plocka upp spillrorna av sitt liv i detta känslosamma och bitterljuva drama om att hitta en väg genom sorgen.
Colors of Evil: Red
När en död flicka hittas på en strand i polska Trójmiasto inleder åklagaren och offrets mamma en känslosam jakt på sanningen.
Atlas
En lysande antiterroranalytiker med en djup misstro mot AI tvingas sätta sitt hopp till tekniken när jakten på en mördarrobot går snett.
In Good Hands 2
En far och son som nyligen återförenats tar de första stapplande stegen in i ett nytt liv efter en tragedi. Men kan de fylla tomrummet efter en älskad fru och mamma?
Beautiful Rebel
Berättelsen om hur en av Italiens största rockstjärnor, Gianna Nannini, följde sina drömmar trots att familjen och musikbranschen satte käppar i hjulet för henne.