Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

BEEF

Serien, 2023
BEEF
En trafikincident mellan två främlingar – en misslyckad entreprenör och en frustrerad egenföretagare – tar fram deras allra värsta sidor.
serien BEEF är en Netflix Original som hade premiär 2023. Huvudrollsinnehavarna Steven Yeun och Ali Wong har producerat denna vassa komediserie skapad av Lee Sung Jin. Rekommenderas från 16 år. BEEF är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Udda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i BEEF

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska - syntolkning;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana BEEF

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Doctor Climax
En dermatolog i 1970-talets Thailand startar oväntat en sexuell revolution när han börjar skriva krönikor under pseudonymen Doctor Climax.
Hierarchy
De främsta 0,01 procenten av eleverna styr och ställer på Jusin High School, men en mystisk nykomling orsakar sprickor i deras herravälde.
Hitler and the Nazis: Evil on Trial
Den här gripande dokumentärserien utforskar Adolf Hitlers och Nazitysklands uppgång och fall – från förkrigstiden till Förintelsen och vidare till Nürnbergprocessen.
Aldrig mer
När en 17-åring uppmärksammar ett sexuellt övergrepp på sin skola inleds en utredning som vänder upp och ner på hennes liv och relationer.
How to Ruin Love
Zoleka misstänker att pojkvännen är otrogen och tänker ta honom på bar gärning, men istället råkar hon förstöra det storslagna frieri han planerat i hemlighet.