Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Beethoven’s Ninth - Symphony for the World

Dokumentärer, 2019, 91 minuter
Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Musiker, dirigenter och kompositörer undersöker ett av Beethovens mest hyllade verk i denna dokumentär som är tillägnad 250-årsjubileet av hans födelse.
dokumentärer Beethoven’s Ninth - Symphony for the World hade premiär 2019 och är 91 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Detta dokumentärer är Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Man on the Other Side
I denna spionthriller om kalla kriget tillfångatar den hemliga polisen en västtysk sekreterare som hjälpt sin pojkvän att stjäla statliga handlingar.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
Denna chockerande dokumentär handlar om en sorglös liftare som gjorde viral succé och hyllades som hjälte – för att sedan gripas misstänkt för mord.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
En gangsterboss och hans gäng härjar obehindrat i 90-talets Mumbai – tills det börjar dyka upp poliser som helt enkelt dödar sina motståndare.
Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain
Den här dokumentären följer matlagningslegenden Anthony Bourdains liv samt utforskar hans personlighet och äventyrslystnad.
Live to Lead
Ledare som brinner för att förändra världen delar med sig av sina inspirerande livshistorier i den här serien från de exekutiva producenterna prins Harry och Meghan.