Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Before I Wake

Film, 2016, 96 minuter
Before I Wake
Mark och Jessie blir fosterföräldrar till en liten pojke efter att deras son dött. Och de upptäcker snart att pojken har en unik förmåga.
film Before I Wake är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 96 minuter lång. Detta film är Nervkittlande, Läskig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Before I Wake på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

Before I Wake is a movie starring Kate Bosworth, Thomas Jane, and Jacob Tremblay. A couple adopt an orphaned child whose dreams - and nightmares - manifest physically as he sleeps.

Skådespelare i Before I Wake

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;engelska - Syntolkning
Text: svenska;finska;engelska;norska;danska

Flera likadana Before I Wake

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Stranded
Eleverna på en elitskola blir fast på en ö som ödelagts av en tsunami. De försöker hålla hoppet vid liv, men motarbetas av mystiska krafter.
Paradise Beach
Mehdi släpps ur fängelset och planerar att ge igen för gammal ost. Men först måste han återförenas med sitt gäng, som numera bor vid en idyllisk strand i Thailand.
SCAMS
En ung välmenande man som drabbats hårt av Lehman-kollapsen deltar i en telefonbluff och blir allt djupare indragen i den kriminella undre världen.
Ad Vitam – Evigt liv
I en framtid där tekniken låter människor leva för evigt samarbetar en polis och en ung kvinna med psykiska problem för att utreda en märklig våg av självmord bland unga.
Hache
Helena vinner en kartelledares kärlek i 60-talets Barcelona, och finslipar samtidigt de färdigheter som krävs för att klättra till organisationens topp.