Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Before I Wake

Film, 2016, 96 minuter
Before I Wake
Mark och Jessie blir fosterföräldrar till en liten pojke efter att deras son dött. Och de upptäcker snart att pojken har en unik förmåga.
film Before I Wake är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 96 minuter lång. Detta film är Nervkittlande, Läskig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Before I Wake på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

Before I Wake is a movie starring Kate Bosworth, Thomas Jane, and Jacob Tremblay. A couple adopt an orphaned child whose dreams - and nightmares - manifest physically as he sleeps.

Skådespelare i Before I Wake

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;engelska - Syntolkning
Text: svenska;finska;engelska;norska;danska

Flera likadana Before I Wake

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Betaal
När myndigheterna fördriver en grupp bybor för att bygga en ny motorväg väcks en gammal förbannelse – och en armé av brittiska zombiesoldater.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.
White Lines
Zoe Walker lämnar sitt stillsamma liv för att utreda sin brors försvinnande på Ibiza. Väl framme slår hon snabbt in på en dekadent och farlig väg.
The Victims' Game
När en kriminaltekniker med Aspergers syndrom upptäcker att hans dotter har en koppling till en rad mystiska mord riskerar han allt för att lösa fallet.
Into the Night
När en mystisk kosmisk händelse orsakar kaos på jorden försöker passagerarna och besättningen på ett kapat nattflyg desperat att undvika solens strålar.