Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Before the Flood

Dokumentärer, 2016, 96 minuter
Before the Flood
Leonardo DiCaprio reser över hela världen för att undersöka konsekvenserna av de klimatförändringar människan har orsakat och vad som görs för att stoppa dem.
dokumentärer Before the Flood hade premiär 2016 och är 96 minuter lång. Oscarsvinnaren Leonardo DiCaprio talar med bland andra Elon Musk, påven, Barack Obama och Ban Ki-moon.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Before the Flood på IMDB

Betyg: 8,3 från 10

A look at how climate change affects our environment and what society can do to prevent the demise of endangered species, ecosystems and native communities across the planet.

Skådespelare i Before the Flood

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Before the Flood

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Pandemi
I den här dokumentärserien möter vi hjältarna som går i täten i kampen mot influensan, och lär oss mer om arbetet med att förhindra nästa globala utbrott.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Genom intervjuer med vänner, spelare och folk med insyn i branschen visar den här dokumentärserien hur Aaron Hernandez gick från hyllad stjärna till dömd mördare.
Cheer
Den här gripande dokumentärserien följer cheerleadinglaget på Navarro College genom med- och motgångar på vägen mot det nationella mästerskapet.
Sex, Explained
En underhållande och upplysande titt på sex som avhandlar allt från attraktionskraftens biologiska förklaringar till preventivmedlets historia.
ARASHI’s Diary: Voyage
Tjugo år efter sin debut ger sig medlemmarna i det populära japanska bandet Arashi ut på en ny resa där de delar med sig av sina liv och sina talanger.