Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Before the Flood

Dokumentärer, 2016, 96 minuter
Before the Flood
Leonardo DiCaprio reser över hela världen för att undersöka konsekvenserna av de klimatförändringar människan har orsakat och vad som görs för att stoppa dem.
dokumentärer Before the Flood hade premiär 2016 och är 96 minuter lång. Oscarsvinnaren Leonardo DiCaprio talar med bland andra Elon Musk, påven, Barack Obama och Ban Ki-moon.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Before the Flood på IMDB

Betyg: 8,3 från 10

A look at how climate change affects our environment and what society can do to prevent the demise of endangered species, ecosystems and native communities across the planet.

Skådespelare i Before the Flood

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Before the Flood

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Made in USA – En fabrik i Ohio
I den här dokumentären spirar hoppet när ett kinesiskt företag väcker nytt liv i en nedlagd fabrik i Ohio. Men en kulturkrock hotar att slå en amerikansk dröm i spillror.
Our Planet – Bakom kulisserna
När man filmar vilda djur på jordens alla kontinenter under flera år uppstår en del dramatik. Ta en titt bakom kulisserna på serien.
QB1: Beyond the Lights
I den här fängslande serien får vi följa tre lovande quarterbackar under sin sista säsong med high school-laget innan de tar klivet upp i collegeligan.
Diagnos
Läkaren Lisa Sanders ställer diagnoser på mystiska och ovanliga sjukdomstillstånd i en dokumentärserie som är baserad på hennes artiklar i New York Times.
Happy Jail
Det filippinska fängelset som blev känt för en viral Michael Jackson-dans får en före detta fånge som chef, vilket leder till kontroverser och kritik.