Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Big Mäck: Gangsters and Gold

Dokumentärer, 2023, 90 minuter
Big Mäck: Gangsters and Gold
En man som blivit oskyldigt dömd för ett rån tillbringar sex år i fängelse. Långt senare blir han misstänkt för brott igen – men är han verkligen oskyldig den här gången?
dokumentärer Big Mäck: Gangsters and Gold är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 90 minuter lång. Donald Stellwag medverkar själv i denna gripande dokumentär från gänget bakom How To Sell Drugs Online (Fast). Rekommenderas från 13 år. Big Mäck: Gangsters and Gold är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Undersökande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;tyska [originalspråk];engelska;franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Big Mäck: Gangsters and Gold

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Black Barbie
Upptäck historien bakom världens första svarta Barbie och rollen som tre nyskapande kvinnor på Mattel spelade i skapandet av en docka som såg ut som dem.
Outstanding: A Comedy Revolution
En rolig och varm dokumentär som utforskar HBTQ+-ståuppscenens historia med hjälp av personliga berättelser från en stjärnspäckad samling komiker.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Tusentals terrakottakrigare vaktade den förste kinesiske kejsarens grav. Här skildras deras berättelse med hjälp av arkeologiska fynd och rekonstruktioner.
Rafa Márquez: El Capitán
Den mexikanske försvarsspelaren berättar om triumfer och nederlag på och utanför fotbollsplanen i denna intima dokumentär om hans drömmar, snedsteg och målmedvetenhet.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama, ökänd spekulant på den svarta marknaden, har precis muckat från fängelset och är redo att berätta allt om en av Brasiliens stora korruptionsskandaler.