Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Big Mäck: Gangsters and Gold

Dokumentärer, 2023, 90 minuter
Big Mäck: Gangsters and Gold
En man som blivit oskyldigt dömd för ett rån tillbringar sex år i fängelse. Långt senare blir han misstänkt för brott igen – men är han verkligen oskyldig den här gången?
dokumentärer Big Mäck: Gangsters and Gold är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 90 minuter lång. Donald Stellwag medverkar själv i denna gripande dokumentär från gänget bakom How To Sell Drugs Online (Fast). Rekommenderas från 13 år. Big Mäck: Gangsters and Gold är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Undersökande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;tyska [originalspråk];engelska;franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Big Mäck: Gangsters and Gold

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.
Papporna
På en fisketur med Matthew Shepards pappa diskuterar fem desperata fäder sin kärlek, sitt hopp och sina oro för sina transbarn.
Believer 2
En målmedveten polis fortsätter sitt sökande efter sanningen bakom Asiens största drogverksamhet och dess mystiske ledare, som han har en gås oplockad med.
In Love and Deep Water
Det vankas romantik, kaos och mysterier ombord på en lyxkryssare på väg mot Egeiska havet när en butler och en passagerare försöker lösa en förbryllande mordgåta.
The Killer
Efter ett ödesdigert misstag tvingas en yrkesmördare kämpa mot sina uppdragsgivare – och sina egna demoner – samtidigt som han söker hämnd.