Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Bill Gates: Koden till min hjärna

Bill Gates bajo la lupa
Serien, 2019
Bill Gates: Koden till min hjärna
Få en exklusiv inblick i miljardären Bill Gates huvud och hör honom berätta om personer som influerat honom och om sina mål för framtiden.
serien Bill Gates: Koden till min hjärna är en Netflix Original som hade premiär 2019. Oscarsbelönade Davis Guggenheim (En obekväm sanning) har regisserat denna serie där vi får lära känna en ikon på djupet. Rekommenderas från 13 år. Bill Gates: Koden till min hjärna är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bill Gates: Koden till min hjärna på IMDB

Betyg: 8,4 från 10

A documentary that tells Bill Gates' life story as he pursues solutions to some of the world's most complex problems.

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];franska;tyska;engelska - Syntolkning
Text: svenska;finska;tyska;norska;engelska

Flera likadana Bill Gates: Koden till min hjärna

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Wild Boar: The Comeback
Vildsvin jagades i århundraden tills de nästan utrotades helt, men tack vare deras motståndskraft och intelligens ökar deras antal återigen över hela Europa.
Wild Venice
Utforska den vilda och mindre kända sidan av Venedig! Bland korallrev och gömda trädgårdar hittar man allt från giftiga däggdjur till märkliga vattenlevande varelser.
Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Musiker, dirigenter och kompositörer undersöker ett av Beethovens mest hyllade verk i denna dokumentär som är tillägnad 250-årsjubileet av hans födelse.
A World Without Beethoven?
Den här dokumentären utforskar betydelsen av Ludwig van Beethovens verk samt hans inflytande på kompositörer, musiker och konsertarrangörer.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Berättelser från hennes offer lägger grunden för denna dokumentär om Ghislaine Maxwell, societetslejon och Jeffrey Epsteins medhjälpare, och hennes rättegång.