Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Bittra druvor

Dokumentärer, 2016, 85 minuter
Bittra druvor
En omtumlande berättelse om överflöd och svek som dokumenterar det fascinerande fallet med vinbedragaren som lurade investerare på flera miljoner.
dokumentärer Bittra druvor hade premiär 2016 och är 85 minuter lång. Detta dokumentärer är Skandalös.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bittra druvor på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

Documentary about the fine and rare wine auction market centering around a counterfeiter who befriended the rich and powerful and sold millions of dollars of fraudulent wine through the top auction houses.

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;tyska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Bittra druvor

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Det första året
Den här dokumentärserien tittar närmare på den banbrytande vetenskapen som avslöjar hur barn utvecklas under sitt första levnadsår och vilken roll arv och miljö spelar.
Vem dödade Malcolm X?
Årtionden efter mordet på den afroamerikanske ledaren Malcolm X försöker en aktivist ta reda på sanningen i rättvisans namn.
The Pharmacist: Opioidkrisen i USA
När hans son dör under tragiska omständigheter vidtar en apotekare i Louisiana drastiska åtgärder för att avslöja den omfattande korruptionen bakom opioidkrisen i USA.
Uncut Gems
En djupt skuldsatt juvelerare i New York riskerar allt för att ligga steget före indrivarna och hålla företaget – och sig själv – vid liv.
Miss Americana
I den här intima dokumentären får vi se hur Taylor Swift växer in i rollen som låtskrivare, artist och kvinna som vågar göra sin röst hörd.