Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Bittra druvor

Dokumentärer, 2016, 85 minuter
Bittra druvor
En omtumlande berättelse om överflöd och svek som dokumenterar det fascinerande fallet med vinbedragaren som lurade investerare på flera miljoner.
dokumentärer Bittra druvor hade premiär 2016 och är 85 minuter lång. Detta dokumentärer är Skandalös.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bittra druvor på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

Documentary about the fine and rare wine auction market centering around a counterfeiter who befriended the rich and powerful and sold millions of dollars of fraudulent wine through the top auction houses.

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;tyska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Bittra druvor

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall
I den här dokumentärserien kastar offrens berättelser ljus över hur den dömde sexförbrytaren Jeffrey Epstein utnyttjade sin förmögenhet och makt för att begå övergrepp.